Kabbalah.info - Kabbalah Education and Research Institute

Интервјуа на Др.Михаел Лајтман низ светот

Медиумска покриеност од интервјуа и предавања на Д-р. Рав Михаел Лајтман

Куќата во расадникот

ИнтервјуИнтервју на Д-р Михаел Лајтман со Вилјам Симон и Бил Гледстон
Повеќе...
 

Зошто толку многу луѓе доваѓаат во Кабалата?

Laitman 3Рав Др.М.Лајтман објаснува зошто Кабалата има пораст во популарноста
Повеќе...
 

Кои биле Адам и Ева?

Адам и Ева не биле првите луѓе.Пред нив постоеле луѓе,со ист облик како и ние.
Повеќе...
 

Интервју на Др.М.Лајтман за Њу Џерси “Курир Пост“

laitman1Прашања и одговори на Др.М.Лајтман поврзани со Кабалата и религијата,како кабалата го менува животот...и многу други.
Повеќе...
 

Тв Блумберг-“Ноќен разговор“

Bloomberg

Televizion                

 

 

Радио интрвјуа

DrMichealLaitman Радио Интервју со Д-р Рав Михаел Лајтман,
 

Интервју со д-р Калман Каплан

kalman-kaplan interview-with-michael-laitman1Д-р Калман Каплан, професор по клиничка психологија и психијатрија и ко – автор на „Психологија на надежта: Библиски одговор на трагедијата и самоубиството“, зборува за кризата на бесцелноста со д-р Михаел Лајтман.
Повеќе...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Достигнување на Вишите Светови

 
 
so matica