Kabbalah.info - Kabbalah Education and Research Institute

Разоткривање на Книгата Зохар

Лекции со Д-р Михаел Лајтман - Разоткривање на Книгата Зохар - Објаснувања и коментари, како и одговори на прашања.

Лекции според книгата Зохар можете да следите секој утро, освен сабота, од 02:00 на Кабала ТВ.

 

Разоткривање на Книгата Зохар - Вовед

altПред 2000 год.била напишана Книгата Зохар. Клучот на нејзиното разбирање се предавал тајно, низ векови, од учител до ученик. Денес за сите достапен, со д-р Михаел Лајтман.
Повеќе...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Достигнување на Вишите Светови

 
 
so matica